پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۲:۲۲

هشدار قضایی درباره تخریب محیط زیست در کرمان

هشدار قضایی درباره تخریب محیط زیست در کرمان

کرمان- رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: پاسخ دستگاه قضایی به هرگونه تعرض و تخریب محیط زیست افراد سودجو ،قاطع و بدون اغماض خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در دیدار با مدیرکل محیط زیست استان کرمان گفت: هرگونه تعرض به محیط زیست، تعرض به حقوق عامه است و همه مسئولان و مردم در هر منصب و جایگاهی وظیفه دارند محیط زیست را به عنوان میراث گذشتگان حفظ و نگهداری کرده و سالم تحویل نسل‌های آینده دهند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: همواره در جلسات مختلف بر توجه به مسائل زیست محیطی در کنار مسائل مربوط به رشد و رونق تولید، صنعت، معدن و اشتغال تاکید شده و با مدیریت صحیح و اتخاذ تصمیمات مدبرانه می‌توان هم به دغدغه‌های صنعتگران و تولیدکنندگان و هم مطالبات مسئولان محیط زیست پاسخ داد.

رئیس شورای قضائی استان کرمان با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه در حوزه حفظ محیط زیست افزود: اقدامات محیط زیست باید به گونه‌ای باشد که اجازه ندهند تخریب و آسیبی به محیط زیست وارد شود زیرا در خیلی از موارد ترمیم طبیعت سخت و غیر ممکن است و خسارات جبران ناپذیری وارد می‌کند.

کد خبر 5893064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha